Zařízení & příslušenství
Rizoto s parmazánem a jahodami
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů másla
-
350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
-
50 gramů růžového vína
-
400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
-
700 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
-
50 gramů ricotty
-
2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
2061 kJ /
488 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jahody
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Bramborový salát s lososem a avokádem
1hod. 10min.
Risi e bisi
55min.
Sicilské purpetti fúze
1hod.
Smoothie bowl z červené řepy s pomerančovou šťávou
10min.
Lososové muffiny s koprem
45min.
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Citrónový sorbet se sektem
8hod.
Multivitamínový sorbet
15min.
Špagety alla Norma
1hod. 30min.
Pikantní sicilské špagety
30min.